Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2012 17:01 - 10 факта за секса
Автор: pinisimo Категория: Забавление   
Прочетен: 1680 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Факт 1
Марокански владетел, седял на трона през първата половина на XVIII век, е в книгата с рекордите на Гинес като най-плодовитият мъж в историята на света. Според записките той даде живот на най-малко 342 момичета и 525 момчета, а около 1721 година броят на неговите наследници от мъжки пол вече е стигнал до 700.

Факт 2
Подобен рекорд, но далеч по-малък, държи рускиня. През XVIII век тя ражда 69 деца от 27 бременности. Храбрата жена ражда 16 двойки близнаци, седем пъти тризнаци. Имайте предвид, че тогава ин витро не е съществувало и всичко се е случвало според правилата на природата.

Факт 3
Съвременният мъж за съжаление не е толкова плодовит, колкото мароканския шейх. Според медицинските данни 5% от 40-годишните мъже страдат от еректилна дисфункция. Това заболяване се среща и при по-младите хора: едно неотдавнашно проучване на американските уролози установи, че около една четвърт от мъжете на възраст между 18 и 25 години са имали или имат проблеми с ерекцията.

Факт 4
Почти половината жени имат някакви комплекси, които пречат малко или много на сексуалния им живот, смятат британски социолози. Те са толкова несигурни в себе си, че предпочитат да правят секс само в нетрезво състояние. 6% процента от анкетираните жени признават, че въобще не правят секс на ‘чиста глава’.

Факт 5
Според една статистика на американска компания – производител на хигиенни продукти за жени, малко над 10% от жените редовно правят секс срещу своите желания. Не става въпрос за насилие, а за традиционно семейно задължение. Всяка девета от интервюираните жени казва, че интимността обикновено е нещо по-досадно от прането или почистването.

Факт 6
Всяка десета семейна двойка предпочита да спи в отделни легла. Поне това твърдят членовете на Националната фондация за научни изследвания в Англия.

Факт 7
Нежният пол се разделя с невинността си средно на 17 години и половина. Тези данни са на Института Кинси в Калифорния (САЩ). За мъжете приблизителната възраст на първата сексуална активност е малко по-малко от 17 години.

Факт 8
Противно на общоприетото схващане, не всички мъже достигат до оргазъм по време на секс. Според национално изследване на здравето и социалния живот във Великобритания, само 75% от силния пол може да се похвали с редовен успех. Сред жените тази цифра е дори по-ниска: само 29% от британските жени казват, че достигат до оргазъм във всеки сексуален контакт.

Факт 9
Концепцията ‘приятелски секс’ се превръща в норма сред днешната младеж. По време на интервю в държавния университет в Уейн, САЩ, две трети от студентите казали, че практикуват сексуален контакт без никакво задължение, просто приятелски.

Факт 10
Развитието на медицинската наука и технология все още не съумява да бъде в много голяма помощ на човечеството в областта на безопасния секс. Според статистиката всяка втора жена в света е заразена или ще се зарази с човешки папиломен вирус (HPV). В 10% от случаите това ще доведе до развитие на болестта.
Една част от вирусите образуват относително безвредни брадавици на кожата, но други могат да доведат до рак на маточната шийка.



Тагове:   секс,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pinisimo
Категория: Забавление
Прочетен: 599839
Постинги: 725
Коментари: 345
Гласове: 113
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930