Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2012 23:41 - Интересни факти - ЖЕНСКИ ГЪРДИ
Автор: pinisimo Категория: Забавление   
Прочетен: 832 Коментари: 0 Гласове:
0



 Меките, нежни, закръглени или не съвсем женски гърди са онзи пристан, на който всеки хетеросексуален мъж си мечтае да положи глава. Те са толкова възбуждащи, че някои мъже гледат само тях, когато се запознават с някоя жена и им отделят доста внимание, когато се стигне до секс. И всичко това само и единствено от любов към тях. Човек може да си помисли, че женските гърди са всичко, което един мъж иска. Само че се оказва, че те са… почти всичко.

Признайте си, господа, нима едно от първите места, на което заглеждате една жена, не са именно гърдите й? Разбира се, има и изключения от правилото, но като цяло почти всеки мъж забива поглед първо в гърдите на една жена, с която току-що се е запознал. Добре де, не първо, но след преглед на очите, се поглеждат другите очи. И ако те са красиви, за разлика от лицето на дамата, което не е кой знае какво, то автоматично персоната от женски пол изведнъж става много по-симпатична и в някои случаи желана.

Гърдите са сигурното оръжие, което може да се използва срещу всеки мъж, особено ако целта е да се стигне по-далеч от невинна размяна на няколко погледа.

Защо мъжете си падат толкова по женските гърди?

В момента е бумът на големите и сочни женски гърди. Всичко опира до модата. Не че не се харесват и по-малките, и май статистиката сочи точно обратното, но като за едната гледка големите гърди са по-привлекателни.

Женските гърди са един от фетишите на мъжката половина. И изследователите на този фетиш казват, че в момента е периодът на големите гърди. Ето защо има толкова много желаещи да си сложат импланти и у нас, и по света.

Поради това, че женските гърди са един от главните отличителни белези на женствеността, нежността и красотата, това е именно една от причината един мъж да е така привлечен и омаян от тях. Да не забравяме и това, че мъжете не са благословени с тези красоти и вероятно и затова толкова обичат да ги… зяпат.

Ще кажете, че големите гърди привличат мъжете най-вече от сексуална гледна точка и ще сте прави… донякъде. Защото на едно друго, подсъзнателно ниво, мъжът свързва едрогърдата жена с добре оформени гърди, с плодовитостта й и с кърмаческите й способности, да, няма майтап!

Как мъжа трябва да се отнася към това женско съкровище?

Изключително нежно! Винаги трябва да е много нежен към гърдите и зърната на една жена. Много малко са жените, които ще предпочетат грубостта пред нежността. Ето защо не започвайте още от самото начало с издевателствата над нежната женска плът, колкото и да сте възбуден. Малко проучване в началото не е излишно. Ако тя е от жените, които обичат грубостите, ще си го покаже или направо ще ви помоли да го направите. А после може и да ви върже за леглото с белезници.

Някои жени толкова много харесват нежната стимулация на гърдите с език, и по-точно върху зърната им, че може да свършат само, докато си играете с тях. Рядко е, но се случва. Сега вече може да се отдадете на мечти по най-страхотните гърди, които някога сте виждали. Ако обаче не са притежание на вашето момиче, по-добре си ги запазете за вашето въображение. Иначе може да му ударите едно яко размачкване.



Тагове:   гърди,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: pinisimo
Категория: Забавление
Прочетен: 599621
Постинги: 725
Коментари: 345
Гласове: 113
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930